Δημόσια Διαβούλευση για την Εθνική Στρατηγική για την Προσαρμογή στη Κλιματική Αλλαγή

Δημόσια Διαβούλευση για την Εθνική Στρατηγική για την Προσαρμογή στη Κλιματική Αλλαγή

Tο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), θέτει σε δημόσια διαβούλευση την Εθνική Στρατηγική για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΕΣΠΚΑ), σύμφωνα με τις διεθνείς και Ενωσιακές υποχρεώσεις.

Έτσι, το ΥΠΕΝ καλεί όλους τους πολίτες και φορείς να συμμετάσχουν στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για την Εθνική Στρατηγική για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Η διαδικασία θα διαρκέσει έως την Τρίτη 08.12.2015 και ώρα 12:00 π.μ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=232&language=el-GR

Το κείμενο Εθνικής Στρατηγικής για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή, συντάχθηκε από επιστημονική ομάδα της Ακαδημίας Αθηνών και της Επιτροπής Μελέτης Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής της Τράπεζας της Ελλάδος και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Όπως αναφέρει με το κάλεσμα του, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ιωάννης Τσιρώνης, οι παρατηρήσεις, οι σχολιασμοί και οι απόψεις όλων, θα ληφθούν υπόψη συμβάλλοντας στην οριστική διαμόρφωση της Εθνικής Στρατηγικής για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή.

(Visited 128 times, 1 visits today)

Γραφτείτε στο newsletter μας: