Διαγωνισμός Eco Art της Energizer για την ανακύκλωση με την υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Διαγωνισμός Eco Art της Energizer για την ανακύκλωση με την υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ εμπνέεται από την ecoadvanced, τη Νο1 σε διάρκεια αλκαλική μπαταρία της Energizer, την πρωτοπορία και την εφευρετικότητά της όσον αφορά την ανακύκλωση και επιχειρεί να εμπνεύσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί.

Πριν από λίγο καιρό, οι ταλαντούχοι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, κλήθηκαν να δημιουργήσουν έργα τέχνης με θέμα την ανακύκλωση, αλλά και την μπαταρία ecoadvanced.

Απολογισμός του πρωτότυπου αυτού διαγωνισμού, οι δεκάδες συμμετοχές και έργα τέχνης γεμάτα ενέργεια, εμπνευσμένα από την ecoadvanced.

Τα δέκα καλύτερα έργα που ξεχώρισαν στο διαγωνισμό,  παρουσιάστηκαν στη μεγάλη γιορτή δημιουργικότητας που πραγματοποιήθηκε στο The Mall Athens. Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ για μία ακόμη φορά ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές μιας και τα δικά τους έργα κατάφεραν να διακριθούν και να αποσπάσουν σχόλια ενθουσιασμού.

Στους τρεις νικητές απονεμήθηκαν ειδικά βραβεία: ένα iPad Pro (1ο βραβείο) στην Αλεξία Πανταζή για το έργο της «Μεταλλικό Δέντρο», μία GoPro Camera (2ο βραβείο) στον Στράτο Δούκα για το έργο του «Energizer Tree» και μία δωροεπιταγή 300€ από το Πλαίσιο (3ο βραβείο) στη Μαρία – Γεωργία Καστερούδη για το έργο «Τρελοκοτσίδου».

Δείτε το απολογιστικό video της σπουδαίας πρωτοβουλίας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 209 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: