Ανοιχτή Εσπερίδα με θέμα «Η Αρμονία στο Σχεδιασμό Γεφυρών» από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Ανοιχτή Εσπερίδα με θέμα «Η Αρμονία στο Σχεδιασμό Γεφυρών» από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργανώνει την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 ανοιχτή εσπερίδα με θέμα «Η Αρμονία στο Σχεδιασμό Γεφυρών», παρουσία του διεθνούς φήμης Καθηγητή Enzo Siviero. Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο campus Αμαρουσίου [Σωρού 74] μεταξύ 17:30-20:30.

Στην εσπερίδα θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές δομικής σύλληψης και γεωμετρικής μόρφωσης του φορέα γεφυρών, οι οποίες μέσα από τις τρέχουσες τάσεις σχεδιασμού οδηγούν σε σύγχρονα κομψοτεχνήματα.

Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι ο Prof. Ing. Arch HC. Enzo Siviero, Rector University eCAMPUS – Vice President RMEI και ο Δρ. Χρήστος Σαουρίδης, Πολιτικός Μηχανικός.

Το πρόγραμμα της Εσπερίδας είναι το εξής:

17:30:        Προσέλευση – Έναρξη

18:00:        The Harmony of Bridges, Prof. Ing. Arch HC. Enzo Siviero, Rector University eCAMPUS –

Vice President RMEI

19:00:        The Elegance of Steel Footbridges, Χρήστος Σαουρίδης, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός

19:45:        Συζήτηση με θέμα Συνεργασία Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών Μηχανικών στη Γεφυροποιία

Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι κ.κ. Παύλος Αστερίου (Δρ. Πολιτικός Μηχανικός), ο Παναγιώτης Καμπέρης (Πολιτικός Μηχανικός, CEng MICE, Chairman Greek Local Association, ICE UK), η Χρυσή Νικολούτσου (Αρχιτέκτων Μηχανικός) και ο Νίκος Ζυγούρης (Πολιτικός Μηχανικός).

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει το μοναδικό αναγνωρισμένο προπτυχιακό πρόγραμμα που οδηγεί σε τίτλο Bachelor of Engineering (BEng) Πολιτικών Μηχανικών σε συνεργασία με το δημόσιο Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of East London, καθώς και το πρώτο και μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στην επιστήμη των Πολιτικών Μηχανικών που παρέχεται στην Ελλάδα MSc Civil Engineering and the Built Environment, σε συνεργασία με το University of Portsmouth.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.mitropolitiko.edu.gr

(Visited 252 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: