Η ΕΛΕΑΒΙΟΜ στην Building Green Expo 2016 – Building Sustainable Environment

Η ΕΛΕΑΒΙΟΜ στην Building Green Expo 2016 – Building Sustainable Environment

Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ), ο σύνδεσμος για την προώθηση της ενεργειακής αξιοποίησης βιομάζας συμμετέχει φέτος στην Building Green Expo 2016 – Building Sustainable Environment.

H ΕΛΕΑΒΙΟΜ στην Building Green Expo 2016 - Building Sustainable Environment.

Βioenergy Pavillion

Η Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ) συμμετέχει δυναμικά στη Building Green Expo 2016, στην ειδικά διαμορφωμένη θεματική περιοχή Biomass & Bioenergy Pavillion, που απευθύνεται αποκλειστικά σε φορείς, εταιρείες και επαγγελματίες του κλάδου βιομάζας, οι οποίοι καλούνται να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να αναδειχθούν μέσα από τις αξίες και τις εφαρμογές της βιομάζας στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Ανοιχτή επιστολή από τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ)

H ΕΛΕΑΒΙΟΜ στην Building Green Expo 2016 - Building Sustainable Environment.

Διαβάστε σε αυτό το σύνδεσμο που ακολουθεί την ανοιχτή επιστολή του προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ), κου Αντώνη Γερασίμου, σχετικά με την κλαδική προβολή αξιοποίησης της Βιομάζας & Βιοενέργειας στην Building Green Expo 2016.

Η ΕΛΕΑΒΙΟΜ μέλος του Ευρωπαϊκού Σύνδεσμου Βιομάζας ΑΕΒΙΟΜ.

Η ΕΛΕΑΒΙΟΜ αποτελεί πλήρες μέλος, ως Εθνικός Σύνδεσμος που αντιπροσωπεύει τη χώρα μας, του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού Σύνδεσμου Βιομάζας ΑΕΒΙΟΜ.

(Visited 59 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: