Η Ελλάδα στην κορυφή των επισκεπτών στην εμπορική έκθεση R+T Turkey 2019

Η Ελλάδα στην κορυφή των επισκεπτών στην εμπορική έκθεση R+T Turkey 2019

Μεγάλο ενδιαφέρον από τις χώρες των Βαλκανίων, τη Μέση Ανατολή, την Κεντρική Ασία και τη Βόρεια Αφρική / Σημαντική σταθερά για την τουρκική αγορά

Η R + T Turkey, η Διεθνής Έκθεση για τα Ρολά, τις Πόρτες / Πύλες και τα Συστήματα Προστασίας από τον Ήλιο, αποδεικνύεται ότι είναι ένα πολύτιμο σημείο συνάντησης της βιομηχανίας, μεταξύ των εμπορικών εκθέσεων R + T στη Στουτγάρδη. Οι 102 εκθέτες είδαν αύξηση στον αριθμό επισκεπτών στην R + T Turkey. Η εκδήλωση συγκέντρωσε 5.534 επισκέπτες (2017: 5.207 επισκέπτες) από περισσότερες από 80 χώρες. Η Κωνσταντινούπολη είναι ένας ιδανικός χώρος εμπορικών εκθέσεων, ειδικά για τις γειτονικές χώρες της Τουρκίας: το 28% των επισκεπτών της R + T Turkey προέρχεται από το εξωτερικό. Στην κορυφή των χωρών που επισκέφτηκαν την έκθεση ήταν η Ελλάδα. Ακολουθούν Βουλγαρία, Ιράν, Ιράκ, Σερβία, Ουκρανία, Μαρόκο, Ρωσία και Ισραήλ.

Η Manuela Keller, Project Manage της R + T Turkey, κατέληξε σε ορισμένα θετικά συμπεράσματα: “Η R + T Turkey απέδειξε για άλλη μια φορά την ανθεκτικότητά της στην τουρκική αγορά. Ένας σταθερός αριθμός εκθετών σε συνδυασμό με τους αυξανόμενους αριθμούς επισκεπτών μας δείχνει ότι η εμπορική έκθεση θα αντέξει επίσης στο μέλλον».

Οι μισοί από τους εκθέτες ήρθαν από την Τουρκία και το άλλο μισό από το εξωτερικό (Κίνα, Γερμανία, Ελλάδα, Κορέα, Ολλανδία, Ισπανία, Ουκρανία). Ο David León Chantres, Διευθυντής Εξαγωγών στην Expalum (Ισπανία), επιβεβαίωσε ότι η Κωνσταντινούπολη είναι το σωστό μέρος για την έκθεση: “Η R + T Turkey είναι ένα εξαιρετικό σημείο συνάντησης για τη βιομηχανία. Συναντήσαμε επισκέπτες από την Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τα Εμιράτα, το Καζακστάν ακόμη και τη Βόρεια Αφρική στο stand μας. Οι μισές από τις επαφές ήταν νέοι πελάτες. Διαπιστώσαμε ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ρολά, ειδικά για προϊόντα υψηλής ποιότητας από αλουμίνιο”.

Η R + T Η Τουρκία είναι το πιο σημαντικό σημείο συνάντησης της βιομηχανίας. Ο Görkem Gülenç, Διευθυντής Πωλήσεων στην Ali Bayhan Tekstil (Τουρκία), επιβεβαίωσε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, η R + T Turkey είναι επίσης ένα κορυφαίο γεγονός σε σχέση με άλλες διεθνείς εμπορικές εκθέσεις. Η εμπορική έκθεση μπορεί επίσης να επεκταθεί και στο μέλλον. Ειλικρινείς ευχαριστίες οφείλονται στους διοργανωτές, οι οποίοι μας βοήθησαν να κάνουμε την εμπορική έκθεση επιτυχημένη”.

Η επόμενη R + T Turkey θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη το φθινόπωρο του 2021.

(Visited 96 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: