Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ΣΕΧΒ στηρίζουν ενεργά τα Building Materials Awards 2020

Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ΣΕΧΒ στηρίζουν ενεργά τα Building Materials Awards 2020

Με την αιγίδα Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών διοργανώνονται τα πρώτα ελληνικά βραβεία για τα δομικά υλικά και συστήματα δόμησης στην χώρα μας, τα Building Materials Awards 2020.

H αιγίδα αφενός του διεθνώς διακεκριμένου Μετσόβιου Πολυτεχνείου, όσο και του ΣΕΧΒ, του Συνδέσμου των μεγαλύτερων εταιρειών που ασχολούνται με την παραγωγή, αποθήκευση και εμπορία χημικών προϊόντων στην Ελλάδα, υπογραμμίζει τη σημασία του εγχειρήματος των Building Materials Awards, τόσο σε επιστημονικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο αγοράς, συγκεράζοντας για πρώτη φορά την επιστημονική ορολογία και έρευνα με τις εμπορικές εκείνες ιδιότητες που κάνουν ένα προϊόν δόμησης να «απαντά» στα απαιτητικά και υψηλά ζητούμενα των τελικών χρηστών και καταναλωτών.

«Τα δομικά υλικά πρέπει να καλύπτουν τις ανάγκες των κατασκευών με ανταγωνιστικό κόστος» σύμφωνα με την ακαδημαϊκή κοινότητα ενώ και υψηλό σκορ στην αξιολόγηση των δομικών υλικών και στοιχείων θα φέρουν και οι περιβαλλοντικές επιδόσεις του, δηλαδή, το περιβαλλοντικό ίχνος του υλικού καθ’ όλη την διάρκεια ζωής των έργων που εφαρμόζονται αλλά και η ανακυκλωσιμότητα των υλικών αυτών.

Δείτε εδώ όλα τα κριτήρια αξιολόγησης (https://www.buildingmaterialsawards.gr/terms-conditions/). Βρείτε τις νέες κατηγορίες βράβευσης ΕΔΩ (https://www.buildingmaterialsawards.gr/award-categories/).

Για λίγα 24ωρα ακόμη, αξιοποιήστε τα οικονομικά πακέτα υποψηφιοτήτων και διεκδικήστε περισσότερα από ένα βραβεία (https://www.buildingmaterialsawards.gr/register/).

(Visited 109 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: