Η NanoDomi αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ΦΒ πάνελς Amerisolar στην Ελλάδα

Η NanoDomi αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ΦΒ πάνελς Amerisolar στην Ελλάδα

Η επέκταση της συμφωνίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσης για άλλα 2 χρόνια, έως το 2018, που υπογράφηκε μεταξύ της NanoDomi, μιας από τις πρωτοπόρες εταιρίες του κλάδου των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και συστημάτων εξοικονόμησης στην Ελλάδα και της Amerisolar, μιας αμερικάνικης καινοτόμου εταιρίας κατασκευής Φ/Β πλαισίων, έρχεται ως συνέχεια της πολύ επιτυχημένης συνεργασίας τους από το 2015.

Η διανομή από τη NanoDomi στην Ελληνική και τη διεθνή αγορά των ΦΒ πάνελς της Amerisolar, αποτελεί μια αξιόπιστη λύση σε προσιτές τιμές, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία από υψηλής ποιότητας Φωτοβολταϊκά πλαίσια (πάνελ), που βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε είδους εγκατάστασης (on griid, off grid, αυτόνομα φωτιστικά, κα).

Το συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο αγοράς της NanoDomi, η επέκταση και εδραίωση της συνεργασίας αποτελεί μια ακόμα εγγύηση για τους πελάτες των ΦΒ πλαισίων Amerisolar, τα οποία βρίσκονται πάντα σε στοκ στην Ελλάδα. Άλλωστε η NanoDomi έχει αναπτύξει ένα δίκτυο από πιστοποιημένους μεταπωλητές – επίσημους διανομείς ώστε κάποιος από εμάς να βρίσκεται κοντά σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Amerisolar επισκεφθείτε το σύνδεσμο www.nanodomi.com/prdcat1_a.php

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την NanoDomi και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.nanodomi.com.

(Visited 151 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: