Νέα σεμινάρια Σχεδιαστών Παθητικών Κτιρίων του ΕΙΠΑΚ, σε Αθήνα και Βόλο

Νέα σεμινάρια Σχεδιαστών Παθητικών Κτιρίων του ΕΙΠΑΚ, σε Αθήνα και Βόλο

Το ΕΙΠΑΚ λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία 6 ετών και 16 Σεμιναρίων και Εξετάσεων πιστοποίησης, αλλά και τις νέες ανάγκες της αγοράς για τα κτίρια ΝΖΕΒ, παρουσιάζει τη νέα γενιά σεμιναρίων για την πιστοποίηση Σχεδιαστών Παθητικών Κτιρίων.

Στη νέα αυτή γενιά σεμιναρίων υπάρχουν πολλές καινοτομίες σε σχέση με το παρελθόν, με στόχο να ικανοποιηθούν οι ανάγκες και επιθυμίες όσο το δυνατόν περισσότερων ενδιαφερομένων. Οι κυριότερες καινοτομίες είναι οι εξής:

 • Τόπος διεξαγωγής των σεμιναρίων δεν είναι πλέον μόνο η Αθήνα, αλλά και ο Βόλος. Ελπίζουμε δε σύντομα αυτό να επεκταθεί και σε άλλες πόλεις. Σε Αθήνα και Βόλο τα σεμινάρια θα γίνονται σε νέες ειδικά διαμορφωμένες για αυτό το σκοπό σεμιναριακές εγκαταστάσεις. Φυσικά υπάρχει πάντοτε η επιλογή παρακολούθησης μέσω τηλεδιάσκεψης.
 • Το σεμινάριο πλέον δεν είναι ένα, αλλά τρία ξεχωριστά (λαμβάνοντας υπόψη πως κάποιος έχει γνώση βασικών αρχών σχεδιασμού), τα οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν είτε εντελώς ανεξάρτητα είτε σε συνδυασμό με την συμμετοχή στην εξέταση πιστοποίησης. Με άλλα λόγια μπορεί κάποιος να αποκτήσει τις γνώσεις που απαιτούνται για τον σχεδιασμό παθητικών κτιρίων, να μάθει σε άλλη στιγμή να χρησιμοποιεί το εργαλείο υπολογισμού ενεργειακού ισοζυγίου PHPP και σε άλλη στιγμή να συμμετέχει στην εξέταση πιστοποίησης σχεδιαστή.  Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν τα εξής σεμινάρια στα οποία μπορεί κανείς να δηλώσει ανεξάρτητα συμμετοχή:
 • Οι ημερομηνίες εξετάσεων για όλο το έτος είναι γνωστές από τώρα. Μέχρι το Μάρτιο θα έχουμε καθορίσει και τις ημερομηνίες όλων των σεμιναρίων αυτής της σειράς μέχρι τέλος του έτους. Πιο συγκεριμένα οι επόμενες επίσημες εξετάσεις για το έτος 2019 θα γίνουν:
  • Σάββατο 23/03/2019  στις 10.00 το πρωί.
  • Παρασκευή 28/06/2019 στις 10.00 το πρωί.
  • Παρασκευή 11/10/2019 στις 10.00 το πρωί.
  • Σάββατο 07/12/2019 στις 10.00 το πρωί.

Περισσότερες πληροφορίες για τα επικείμενα σεμινάρια του ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 και όλες τις επιλογές που έχετε, μπορείτε να βρείτε στην ενότητα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ της ιστοσελίδας του ΕΙΠΑΚ.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε απαντήσεις στέλνοντας ένα μήνυμα με τα ερωτήματα σας στο info@eipak.org.

Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και υπάρχει πάντοτε σειρά προτεραιότητας.

(Visited 168 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: