Σεμινάριο PM4SD – Διοίκηση Έργων Αειφόρου Ανάπτυξης στον Τουρισμό

Σεμινάριο PM4SD – Διοίκηση Έργων Αειφόρου Ανάπτυξης στον Τουρισμό

H GREEN EVOLUTION AE και η Jlag ανακοινώνουν τη διοργάνωση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, του Σεμιναρίου PM4SD (Διοίκηση Έργων Αειφόρου Ανάπτυξης στον Τουρισμό), το οποίο θα λάβει χώρα από 9 μέχρι 13 Νοεμβρίου 2015, στην Αθήνα.

 

Το περιεχόμενο του σεμιναρίου είναι αναγνωρισμένο και εγκεκριμένο από το διεθνή οργανισμό APMG International,  ο οποίος  στηρίζει το σεμινάριο.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλική Γλώσσα από Πιστοποιημένους Εισηγητές, ενώ περιλαμβάνει τη διεξαγωγή των απαραίτητων εξετάσεων για την απόδοση της σχετικής πιστοποίησης στους συμμετέχοντες κατά PM4SD™. Η διοίκηση έργων και ο αειφόρος τουρισμός συναποτελούν τη βάση της μεθοδολογίας PM4SD ™ – η οποία είναι μια νέα μεθοδολογία κατάρτισης για το σχεδιασμό και τη διαχείριση επιτυχημένων έργων τουρισμού με δέσμευση στο να αποδώσουν μακροπρόθεσμα οφέλη. Μέσα από την εκπαίδευση PM4SD, θα αποκτηθούν δεξιότητες και τεχνικές για την εφαρμογή μετασχηματιστικών και καινοτόμων σχεδίων τουρισμού που να έχουν αειφόρο προοπτική. Τo πιστοποιητικό PM4SD είναι το επόμενο βήμα για όσους εμπλέκονται σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο κλάδο και επιθυμούν να αποδείξουν τη δέσμευσή τους για τον αειφόρο τουρισμό.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνει :

9 – 11 Νοεμβρίου 2015 – Βασικός Κύκλος

Το βασικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα PM4SD™ είναι ένα τριήμερο εντατικό πρόγραμμα. Μέσα από δυναμικές διαλέξεις, μελέτες περιπτώσεων και αλληλεπίδραση μικρών ομάδων, οι συμμετέχοντες θα προετοιμαστούν για να προωθήσουν τις δεξιότητές τους στη διαχείριση του τουρισμού στο επόμενο επίπεδο και να ενισχύσουν τη συμβολή τους στην αειφορία. Ο βασικός κύκλος είναι επίσης ένα προαπαιτούμενο για το πιστοποιητικό του επαγγελματία.

12  – 13  Νοεμβρίου 2015 – Επαγγελματικός Κύκλος

Το Επαγγελματικό είναι το ανώτερο PM4SD™ πιστοποιητικό, κατάλληλο για διοικητές προγραμμάτων και έργων που έχουν ήδη πιστοποιηθεί στο βασικό επίπεδο.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Found.ation, Ευρυσθέος 2 και Πειραιώς 123, Κάτω Πετράλωνα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε το www.jlageurope.com, προσυπογραφή [sign-up] στην ενότητα PM4SD™ Certification  > Training Calendar 2015 > Athens .

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών 31 Οκτωβρίου 2015.Σεμινάριο PM4SD

 

 

(Visited 124 times, 1 visits today)

Ετικέτες:

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: