ΠΟΒΑΣ: Έκδοση τεχνικού εγχειριδίου εγκατάστασης κουφωμάτων

ΠΟΒΑΣ: Έκδοση τεχνικού εγχειριδίου εγκατάστασης κουφωμάτων

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία της 1ης έκδοσης του Τεχνικού Εγχειριδίου Εγκατάστασης Κουφωμάτων.

Το Τεχνικό Εγχειρίδιο είναι το αποτέλεσμα μίας πολύμηνης προσπάθειας της ΠΟΒΑΣ, η οποία υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ).

Η σύνταξη και η επιμέλεια του Τεχνικού Εγχειριδίου έγινε από τους επιστημονικούς συμβούλους της ΠΟΒΑΣ Νικόλαο Κεραμίδα και Στυλιανό Λαμπρακόπουλο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία θέλει να ευχαριστήσει τους συναδέλφους κατασκευαστές καθώς και τα στελέχη των βιομηχανιών μελών της ΕΕΑ, που συμμετείχαν στην Ομάδα Εργασίας και συνέβαλλαν στο έργο σύνταξης του παρόντος Τεχνικού Εγχειριδίου.

Επιπροσθέτως θέλει να ευχαριστήσει το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για τη διάθεση των χώρων συνεδρίασης της Ομάδας Εργασίας και τη βοήθεια που παρείχε στο συγκεκριμένο εγχείρημα.

Το Τεχνικό Εγχειρίδιο απευθύνεται σε όλους τους εμπλεκόμενους με την εγκατάσταση των κουφωμάτων στα κτήρια. Βασικός σκοπός είναι να δοθούν κατευθυντήριες γραμμές και ορθές πρακτικές για την εγκατάσταση των κουφωμάτων. Αυτό θα έχει πολλαπλά οφέλη τόσο για τον κλάδο όσο και για τον τελικό καταναλωτή, ο οποίος θα απολαμβάνει ένα άρτιο και λειτουργικό κούφωμα.

Πιστεύουμε ότι το Τεχνικό Εγχειρίδιο θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για τον κάθε επαγγελματία του κλάδου και θα βοηθήσει στη μείωση των φαινομένων εσφαλμένης εγκατάστασης κουφωμάτων.

Με στόχο την ανάδειξη της ποιότητας και της λειτουργικότητας των κουφωμάτων που εγκαθίστανται στην Ελλάδα, η ΠΟΒΑΣ σε συνεργασία με τα σωματεία / ενώσεις κατασκευαστών που είναι μέλη της δεσμεύεται ότι θα στηρίξει την αποτελεσματική εφαρμογή του Τεχνικού Εγχειριδίου και θα ξεκινήσει ενημερώσεις και εκπαιδεύσεις σε όλη την Ελλάδα το προσεχές διάστημα. Σκοπός μας είναι να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάχυση και ενημέρωση των εμπλεκομένων.

Δείτε το Τεχνικό Εγχειρίδιο Εγκατάστασης Κουφωμάτων

(Visited 112 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: