Σεμινάρια πιστοποίησης σχεδιαστών παθητικών κτιρίων 2019

Σεμινάρια πιστοποίησης σχεδιαστών παθητικών κτιρίων 2019

Το ΕΙΠΑΚ , λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία 8 ετών και 18 Σεμιναρίων και Εξετάσεων πιστοποίησης αλλά και τις νέες ανάγκες της αγοράς για τα κτίρια ΝΖΕΒ, παρουσιάζει τη νέα γενιά σεμιναρίων για την πιστοποίηση Σχεδιαστών Παθητικών Κτιρίων.

Στη νέα αυτή γενιά σεμιναρίων υπάρχουν πολλές καινοτομίες σε σχέση με το παρελθόν, με στόχο να ικανοποιηθούν οι ανάγκες και επιθυμίες όσο το δυνατόν περισσότερων ενδιαφερομένων. Οι κυριότερες καινοτομίες είναι οι εξής:

  • Αν είστε μέλος του ΕΙΠΑΚ και ανάλογα με την κατηγορία μέλους, έχετε σημαντικές εκπτώσεις στο κόστος των σεμιναρίων έως και 50%.
  • Τέλος υπάρχουν δύο σημαντικές προσφορές για όλους για τα επόμενα σεμινάρια :

1. Αν επιλέξετε όλη τη σειρά των σεμιναρίων (δηλαδή και τα 4 σεμινάρια), και συμμετέχετε στην εξέταση, παίρνετε το λογισμικό phpp δωρεάν!
2. Αν επιλέξετε τουλάχιστον 3 σεμινάρια, δίνετε προκαταβολή 200 ευρώ και το υπόλοιπο το εξοφλείτε σε 6 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα..

Οι ημερομηνίες εξετάσεων για όλο το έτος είναι γνωστές από τώρα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα επικείμενα σεμινάρια του 2019 και όλες τις επιλογές που έχετε, μπορείτε να βρείτε στην ενότητα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε απαντήσεις στέλνοντας ένα μήνυμα με τα ερωτήματα σας στο info@eipak.org.

Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και υπάρχει πάντοτε σειρά προτεραιότητας.

(Visited 173 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: