Το μήνυμα της ανακύκλωσης ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα

Το μήνυμα της ανακύκλωσης ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα

Επεκτείνεται η παραμονή του “ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ” στο δήμο Περάματος μέχρι την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου. Αφορμή για παράταση η εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή των μαθητών και τοπικής κοινωνίας στις δράσεις του Κινητού Κέντρου, το οποίο βρίσκεται στο χώρο Δημοτικού Σταδίου και Πρόνοιας.

Επισκεφθείτε το 1° πανευρωπαϊκά “KINHTO ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ” που έχει ήδη ξεκινήσει την πορεία του για όλη την Ελλάδα και περνάει και από το Δήμο Περάματος.

Το “ΚΙΝΗΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ” έχει αναπτυχθεί στο  πλαίσιο του «Ατομικού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών» της ΑΒ Βασιλόπουλος, που έχει την έγκριση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με στόχο την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης των μαθητών και την εκπαίδευση των δημοτών στα θέματα της βιώσιμης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας.

Η ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία του αυτόματου μηχανήματος ανταποδοτικής ανακύκλωσης μεταλλικών και πλαστικών συσκευασιών, αλλά και των οπτικοακουστικών μέσων του “ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ”, εξασφαλίζεται από ειδικό σύστημα φωτοβολταϊκών πάνελ, αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια, αποτελώντας ένα μοναδικό παράδειγμα «πράσινης και οικολογικής» Δράσης.

Ανακυκλώστε, εκπαιδευτείτε μέσα από ειδικά σχεδιασμένο οπτικοακουστικό υλικό και αποκτήστε γνώσεις για την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος κερδίζοντας μεγάλα έπαθλα:

  • Action Camera
  • Tablet
  • Ηχεία Bluetooth

ΣΗΜΕΙΟ

Χώρος Δημοτικού Σταδίου «Πρόνοιας»

Από 8.10.2018 έως 19.10.2018

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

09:00 – 17:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καλέστε στη Γραμμή Ανακύκλωσης 801 11 11600 για να οργανωθεί η μεταφορά σας στο σημείο λειτουργίας του 1ου πανευρωπαϊκά «ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ».­

 

(Visited 141 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: