Περιβαλλοντική εκστρατεία “Αντιγόπινγκ” από την Alter Ego

Περιβαλλοντική εκστρατεία “Αντιγόπινγκ” από την Alter Ego

Συνεπής στον στρατηγικό στόχο της που είναι να ενημερώνει διαρκώς τους καπνιστές για όλες τις αρνητικές πτυχές του καπνίσματος, τόσο για την υγεία, όσο και για το περιβάλλον, η Alter Ego, κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα και στην Κύπρο, υλοποιεί εκστρατεία «Αντιγόπινγκ», που θα διαρκέσει από τις 7 ως τις 13 Μαΐου 2018.

Η Εκστρατεία «Αντιγόπινγκ» υλοποιείται μέσα από τα 50+ καταστήματα της Alter Ego αλλά και τη σελίδα της στο Facebook (https://www.facebook.com/alterego.gr) και έχει διπλό στόχο:  αφ’ ενός την ενημέρωση, μέσω φυλλαδίων που θα μοιράζονται στα καταστήματα, αφ’ ετέρου τη συμμετοχή: μέσω μιας ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα, με ένα κλικ, να εκδηλώσουν τη συμπαράστασή τους στην εκστρατεία, ενώ παράλληλα στο Facebook, οι φίλοι της σελίδας, με το Like τους, θα κάνουν το ίδιο. Μετατρέποντας τη συμμετοχή του κοινού σε έμπρακτη, οικονομική, στήριξη της MOm/Εταιρεία Μελέτης και Προστασίας της Μεσογειακής φώκιας, η Alter Ego θα υιοθετεί μια από τις φώκιες που παρακολουθεί και στηρίζει η ΜOm για κάθε 1.000 κλικς ή likes. Σημειωτέον ότι το θαλάσσιο περιβάλλον πλήττεται ιδιαίτερα, μιας και οι γόπες, ειδικά στη χώρα μας, καταλήγουν συχνότατα στη θάλασσα, είτε από τις παραλίες όπου πετιούνται, είτε από τους δρόμους των πόλεων, σπρωγμένες από το νερό της βροχής.

Τα επιστημονικά δεδομένα για τη γόπα του τσιγάρου είναι συντριπτικά: πρόκειται για το Nο1 απόβλητο στον πλανήτη – χειρότερο κι από το πλαστικό! Μια γόπα χρειάζεται έως 12 χρόνια για να αποσυντεθεί στη φύση, ενώ οι χιλιάδες χημικές ουσίες που περιέχει, την καθιστούν εξαιρετικά τοξικό απόβλητο. Μόνον οι Έλληνες παράγουν ημερησίως πάνω από 60 εκατομμύρια γόπες –  σε παγκόσμιο επίπεδο, οι αριθμοί είναι πραγματικά εφιαλτικοί!

Σχετικά με την Alter Ego

Η Αlter Εgo πρωταγωνιστεί στην εγχώρια αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου από το 2009. Σήμερα, διαθέτει περισσότερα από 50 καταστήματα και 250 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, ενώ η ιστοσελίδα της, www.alterego.gr, αποτελεί το δημοφιλέστερο vaping site στη χώρα. Με όραμα το τέλος του καπνίσματος και γνώμονα την άριστη ποιότητα, τη συνεχή εξέλιξη και τον σεβασμό προς τον πελάτη και το περιβάλλον, η Αlter Εgo έχει δημιουργήσει έναν κόσμο ατμιστικής απόλαυσης, παρέχοντας το πλήρες φάσμα προϊόντων ατμίσματος, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική νομοθεσία. Επιπλέον, τα υγρά αναπλήρωσης Αlter Εgo παράγονται στην Ελλάδα, σε εγκαταστάσεις της εταιρείας και είναι τα μόνα που πιστοποιούνται και ελέγχονται σε συνεχή βάση από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

(Visited 121 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: