“Κοινωνική Καινοτομία για την αντιμετώπιση της Ενεργειακής Φτώχειας”

“Κοινωνική Καινοτομία για την αντιμετώπιση της Ενεργειακής Φτώχειας”

Tην Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθεί από την Ashoka Ελλάδος και το Schneider Electric Foundation εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνική Καινοτομία για την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας 2017- 2018».

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους την περίοδο 2015- 2016, οι δυο οργανισμοί επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους να συμβάλλουν στο να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ευρώπη συνεχίζοντας το πρόγραμμα που έχει ως στόχο να εντοπίσει και να υποστηρίξει την ανάπτυξη 15-20 καινοτόμων πρωτοβουλιών σε ευρωπαϊκό επίπεδο που προσφέρουν δημιουργικές λύσεις και επιφέρουν κοινωνική αλλαγή στην αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας και στην προώθηση της ενεργειακής βιωσιμότητας σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες: Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία και Ισπανία.

Οι στόχοι της εκδήλωσης που πραγματοποιείται στις 26 Μαΐου 2017 στην Αθήνα είναι:

– Διάλογος με την κοινότητα εμπειρογνώμων γύρω από το φαινόμενο της ενεργειακής φτώχειας και της ενεργειακής βιωσιμότητας.
– Συνεργασία στην αποτύπωση του οικοσυστήματος και των καινοτομιών στην Ελλάδα.
– Ανάπτυξη συνεργειών για τη διάχυση του προγράμματος και την κινητοποίηση του ενδιαφερόμενου δικτύου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά και στα αγγλικά χωρίς ταυτόχρονη μετάφραση, στο Γαλλικό Ινστιτούτο στις 16:30.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα 2017- 2018 μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος http://tacklefuelpoverty.com

(Visited 72 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: