Το World Green Building Council αρωγός στο 2018 Annual Sustainability Conference του SBC Greece!

Το World Green Building Council αρωγός στο 2018 Annual Sustainability Conference του SBC Greece!

Η αειφορία των ακινήτων και του δομημένου περιβάλλοντος στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναδειχθεί στο 2018 Annual Sustainability Conference που διοργανώνει το SBC Greece στις 19 Μαΐου 2018, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (αίθουσα. Ερμής, Ακαδημίας 7, Αθήνα).

Αναλυτικές πληροφορίες για το συνέδριο εδώ: http://sbcgreece.org/conference/ 

Το Συμβούλιο Αειφόρων Κτιρίων Ελλάδας (SBC GREECE) είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός φορέας, μοναδικό και επίσημο μέλος του World Green Building Council στην Ελλάδα, με όραμα την εγκαθίδρυση πολιτισμού αειφορίας και ορθής συμπεριφοράς σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη του δομημένου περιβάλλοντος στην Ελλάδα. Αποστολή του φορέα είναι να ηγηθεί στη μεταμόρφωση του δομημένου περιβάλλοντος και των κοινοτήτων του στην Ελλάδα, σχεδιάζοντας, κατασκευάζοντας και λειτουργώντας με αειφόρο τρόπο.

Το World Green Building Council στέκεται αρωγός της προσπάθειας του μοναδικού μέλους του στην Ελλάδα, SBC Greece, αναδεικύοντας μέσα από τα επικοινωνιακά του μέσα το 1ο Συνέδριο Αειφορίας και προτρέποντας τους ενδιαφερόμενους να κάνουν εγγραφή προκειμένου να το παρακολουθήσουν.

Το δημοσίευμα του World Green Building Council αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για Ετήσιο Συνέδριο Αειφορίας 2018, που οργανώθηκε από το Συμβούλιο Αειφόρων Κτιρίων Ελλάδος (SBC Greece) στις 19 Μαΐου 2018 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών. Το αναπτυσσόμενο SBC Ελλάδα καλωσορίζει νέα μέλη, καθώς ορίζει το πρόγραμμά του για τον μετασχηματισμό του ελληνικού τομέα κατασκευών και ακινήτων. Η διεθνής εκδήλωση θα φέρει κοντά τους ηγέτες του πράσινου οικοδομικού κινήματος από το SBC Greece, το WorldGBC, το DGNB, το BRE, το GBCI, την EBRD και πολλά άλλα. Σημαντικά θέματα συνεδρίων θα περιλαμβάνουν το παγκόσμιο πλαίσιο βιωσιμότητας, τα πιστοποιημένα κτίρια στην Ελλάδα, τη σημασία της διαφάνειας και της συμπεριφοράς στην αειφορία και της δέσμης οικολογικών προϊόντων οικοδόμησης κτιρίων της ΕΤΑΑ. Ελπίζουμε να εγγραφείτε και να έρθετε μαζί μας στην Αθήνα!”

 

(Visited 167 times, 1 visits today)

Γραφτείτε στο newsletter μας: