Η Stallcamp τραβά την προσοχή της βιομηχανίας λυμάτων

Η Stallcamp τραβά την προσοχή της βιομηχανίας λυμάτων

Από τις 14 Μαΐου και μέχρι άυριο 18 Μαΐου, η βιομηχανία λυμάτων συναντάται στη διεθνώς αναγνωρισμένη εμπορική έκθεση IFAT στο Μόναχο. Θα παρουσιαστούν νέα προϊόντα στους τομείς της διαχείρισης των αποβλήτων, της επεξεργασίας των υδάτων και του βιοαερίου. Η Stallkamp παρουσιάζει το χαρτοφυλάκιο των αξιόπιστων δεξαμενών ανοξείδωτου χάλυβα, την τεχνολογία διαχωρισμού και το σύστημα κοπής που προστατεύει την αντλία.

Ευέλικτη χρήση δεξαμενών από ανοξείδωτο χάλυβα

Οι δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα Stallkamp παράγονται βασικά σε δύο εκδόσεις. Τα κελύφη ανοξείδωτου χάλυβα είναι είτε κυματοειδή (δεξαμενή κυματοειδούς χάλυβα) είτε παράγονται ως λεία χαλύβδινα κελύφη (δεξαμενή χάλυβα). Οι λεπτές χαλύβδινες δεξαμενές είναι συχνά μονωμένες με πολυστυρένιο και είναι εξοπλισμένες με αεριοστεγή οροφή διπλής μεμβράνης. Έτσι, η δεξαμενή χρησιμοποιείται ως χωνευτής για την επεξεργασία λυμάτων και μονάδων βιοαερίου. Οι δεξαμενές από κυματοειδή χάλυβα, από την άλλη πλευρά, είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για την αποθήκευση λυματολάσπης, υπολειμμάτων ζυμώσεων και των λυμάτων.

Τεχνολογία ανάδευσης – και για όξινες μάζες

Η Stallkamp προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αναδευτήρων για βέλτιστη ομογενοποίηση στο δοχείο. Ανάλογα με την ισχύ του κινητήρα, το ονομαστικό ρεύμα και την ταχύτητα περιστροφής, παράγεται η σωστή ποσότητα κυκλοφορίας για διαφορετικές μάζες. Ο αναδευτήρας υποβρύχιας κίνησης TMR 3M εξοικονόμησης ενέργειας συνιστάται για την ανάμειξη βιομάζας. Με τις τρεις λεπίδες, επιτυγχάνεται δυνατότητα κυκλοφορίας 10.400 m³ / h σε μόλις 11 kW. Έτσι, ο αναδευτήρας μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει έναν πρότυπο αναδευτήρα με 18 kW. Επιπλέον, η Stallkamp έχει αναπτύξει ένα αναδευτήρα ανοξείδωτου χάλυβα για την ανάδευση όξινων αποβλήτων, ειδικά σχεδιασμένο για υγρά με χαμηλές τιμές pH (5,3 – 8,1 σε θερμοκρασία δωματίου 20 ° C).

Πίεση διαχωριστικού κοχλία για διαχωρισμό των στερεών και υγρών φάσεων

Η ζήτηση για τους διαχωριστές κοχλιών πίεσης αυξάνεται. Εν τέλει, ο διαχωρισμός των στερεών και υγρών φάσεων έχει πολλά πλεονεκτήματα. Μέσω του διαχωρισμού, τα ανακυκλώσιμα υλικά, όπως ανακυκλώσιμα πλαστικά μέρη ή αποφλοιωμένες πατάτες, μπορούν να αφαιρεθούν από τα λύματα. Αυτό σημαίνει ότι μόνο τα σχετικά υλικά ανακυκλώνονται και το κόστος αποθήκευσης μειώνεται στο ελάχιστο. Αυτό έχει επίσης θετικό αντίκτυπο στο κόστος μεταφοράς. Η σειρά διαχωριστών του Stallkamp προσφέρει μικρές και μεγάλες μηχανές από 2,2 kW έως 5,5 kW, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν χωριστά με ένα περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα ή χυτοσίδηρο. Μια υδραυλική κεφαλή σφαιρών ρυθμίζει την ξηρότητα των στερεών. Για παράδειγμα, έως 25% DM μπορεί να επιτευχθεί με υπόστρωμα βιοαερίου (8% DM).

Νέο σύστημα κοπής προστατεύει την αντλία

Η φθορά της αντλίας δεν είναι μόνο ενοχλητική για ολόκληρο τον κύκλο των λυμάτων, αλλά συνήθως είναι και δαπανηρή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Stallkamp προσφέρει μια απλή λύση για την προστασία των αντλιών με το φίλτρο κοπής. Τοποθετείται μπροστά από την αντλία τροφοδοσίας και φιλτράρει ίνες και χοντρά κομμάτια από το μέσο. Αυτό γίνεται με το κόψιμο των άκρων που τρέχουν μεταξύ τους. Το φιλτραρισμένο υλικό συλλέγεται σε κουτί. Απλή λειτουργία, εύκολο άδειασμα και καθαρισμός του συστήματος έχουν ληφθεί υπόψη στο σχεδιασμό. Για παράδειγμα, το νέο φίλτρο κοπής μπορεί να χρησιμοποιηθεί άριστα σε συνδυασμό με μια μονάδα διαχωρισμού όπως φαίνεται στην εικόνα.


Κυματοειδής δεξαμενή χάλυβα για αποχέτευση αστικών λυμάτων Ø15,5m, h = 3,0m


Δεξαμενή από χάλυβα με μόνωση (χωνευτής)


Διαχωριστής PSS 5.5-550 με φίλτρο κοπής σε μονάδα βιοαερίου

Στο περίπτερο 208 στην Αίθουσα Α1, θα παρουσιαστούν οι εκθεσιακές συσκευές και οι αναφορές και θα παρασχεθούν κατάλληλες συμβουλές. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στη διεύθυνση http://www.stallkamp.de/en.

(Visited 340 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: