Εκδήλωση Τεχνικής Ενημέρωσης από την ASHRAE

Εκδήλωση Τεχνικής Ενημέρωσης από την ASHRAE

Το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE διοργανώνει σήμερα, 1η Μαρτίου 2016, εκδήλωση Τεχνικής Ενημέρωσης στο ξενοδοχείο  DIVANI CARAVEL, στην Αθήνα.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής αλλά απαιτείται εγγραφή ηλεκτρονικά στο http://ashrae.gr/ts-2016-mar-1.php.

Πρόγραμμα

17:00 – 17:45    Προσέλευση  –  Καφές.  Έκθεση Χορηγών Ελληνικού Παραρτήματος.

17:45 – 18:00    Χαιρετισμός Προέδρου Ελληνικού Παραρτήματος – Βασίλη Παρασκευόπουλου

Τεχνικό Πρόγραμμα

18:00 – 19:30    Getting from AEDGs to Zero – Energy Buildings.

Ομιλητής: Dru CRAWLEY, Ph.D. FASHRAE, BEMP, FIBPSA, AIA, ASHRAE Distinguished lecturer. Director, Building Performance/Bentley Fellow Bentley Systems, Inc. Washington, DC, USA

19:30 – 20:00    Συζήτηση

20:00 – 21:00    Μπουφές, Έκθεση Χορηγών Ελληνικού Παραρτήματος.

Στην εκδήλωση θα γίνει κλήρωση για ένα 2015 ASHRAE HANDBOOK – HVAC Applications.  Όσοι δεν είναι μέλη της ASHRAE και επιθυμούν να συμμετέχουν στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος της εκδήλωσης, θα πρέπει να δώσουν την κάρτα τους κατά την είσοδό τους.
Επίσης, διοργανώνεται τεχνική επίσκεψη στο εργοτάξιο και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή. Η κλήρωση για τους τυχερούς που θα μπορέσουν να συμμετάσχουν, θα γίνει επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Βεβαίωση παρακολούθησης της τεχνικής εκδήλωσης δίνεται μόνο στα Μέλη και τους Φοιτητές της ASHRAE, και μόνο κατόπιν επικοινωνίας.

Εγγραφή μελών στην ASHRAE

Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της ASHRAE και του Ελληνικού Παραρτήματος, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κο Νίκο Κουράκο, Πρόεδρο Επιτροπής Υποστήριξης Μελών στο email snadek@gmail.com ή να κάνουν την εγγραφή τους στην ASHRAE, κατευθείαν από την ιστοσελίδα της ASHRAE στη διεύθυνση www.ashrae.org.

(Visited 70 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: