Εκδήλωση τεχνικής ενημέρωσης από το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE 1/3/2016

Εκδήλωση τεχνικής ενημέρωσης από το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE 1/3/2016

Το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE διοργανώνει Εκδήλωση Τεχνικής Ενημέρωσης την Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016, στο ξενοδοχείο  DIVANI CARAVEL, στην Αθήνα.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής αλλά απαιτείται εγγραφή ηλεκτρονικά στο link http://ashrae.gr/ts-2016-mar-1.php.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

17:00 – 17:45    Προσέλευση  –  Καφές.  Έκθεση Χορηγών Ελληνικού Παραρτήματος

17:45 – 18:00    Χαιρετισμός Προέδρου Ελληνικού Παραρτήματος – Βασίλη Παρασκευόπουλου

Τεχνικό Πρόγραμμα

18:00 – 19:30    Getting from AEDGs to Zero-Energy Buildings. Ομιλητής: Dru CRAWLEY, Ph.D. FASHRAE, BEMP, FIBPSA, AIA, ASHRAE Distinguished lecturer. Director, Building Performance/Bentley Fellow Bentley Systems, Inc. Washington, DC, USA

19:30 – 20:00      Συζήτηση

20:00 – 21:00      Μπουφές, Έκθεση Χορηγών Ελληνικού Παραρτήματος.

Στην εκδήλωση θα γίνει κλήρωση για ένα 2015 ASHRAE HANDBOOK – HVAC Applications. Όσοι δεν είναι μέλη της ASHRAE και επιθυμούν να συμμετέχουν στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος της εκδήλωσης, μπορούν να δώσουν την κάρτα τους κατά την είσοδό σας.
Επίσης, διοργανώνεται τεχνική επίσκεψη στο εργοτάξιο και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή. Η κλήρωση για τους τυχερούς που θα μπορέσουν να συμμετάσχουν θα γίνει επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Βεβαίωση παρακολούθησης της τεχνικής εκδήλωσης δίνεται μόνο στα Μέλη και τους Φοιτητές της ASHRAE, και μόνο κατόπιν επικοινωνίας.

Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της ASHRAE και του Ελληνικού Παραρτήματος, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Νίκο Κουράκο, Πρόεδρο Επιτροπής Υποστήριξης Μελών (email:snadek@gmail.com) ή να κάνουν την εγγραφή τους στην ASHRAE, κατευθείαν από την ιστοσελίδα της ASHRAE στη διεύθυνση www.ashrae.org.

(Visited 65 times, 1 visits today)

Γραφτείτε στο newsletter μας: