Η Samsung  χορηγός τεχνολογίας στην ημερίδα ΕΣΩ

Η Samsung  χορηγός τεχνολογίας στην ημερίδα ΕΣΩ

Η Samsung Electronics Hellas ήταν ο Χορηγός Τεχνολογίας για τρίτη συνεχή χρονιά στην ημερίδα ΕΣΩ, που έχει καθιερωθεί ως ο θεσμός προβολής στην Ελλάδα για τις τέχνες του σχεδιασμού.

Η ημερίδα του ΕΣΩ είχε ως στόχο να αναδείξει τη βαθιά ενότητα ανάμεσα στην αρχιτεκτονική, τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, την οπτική επικοινωνία και τις αναπαραστατικές τέχνες.

Τα πλέον πρόσφατα smartphones και tablets, καθώς και οι κομψές SUHD τηλεοράσεις της Samsung αποτέλεσαν μέρος της ημερίδας. Ο υψηλός σχεδιασμός των προϊόντων της Samsung αναδεικνύει  την αισθητική, το στυλ και το σχεδιασμό των χώρων. Συγκεκριμένα οι συμμετέχοντες στην ημερίδα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις κυρτές SUHD τηλεοράσεις 65 ιντσών, στις οποίες προβάλλονταν βίντεο με υλικό από τον φωτογράφο Πυγμαλίωνα Καρατζά. Επί της σκηνής πρωταγωνιστούσε η SUHD τηλεόραση 78 ιντσών, JS9500. Οι νέες SUHD τηλεοράσεις της Samsung διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα εικόνας, την εντυπωσιακή εμπειρία θέασης, την έξυπνη και εύκολη πλοήγηση, καθώς και για τον κομψό, κυρτό σχεδιασμό τους.

Η Samsung δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον όμορφο σχεδιασμό των προϊόντων της και το πεδίο του design αποτελεί προτεραιότητα για όλα της τα προϊόντα. Στο πλαίσιο αυτό οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να δουν τα πλέον πρόσφατα smartphones Samsung Galaxy Α3 (2016) και Galaxy A5 (2016), καθώς και τα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 edge, τα οποία ξεχωρίζουν για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό τους. Επιπλέον ένας τυχερός συμμετέχων είχε την ευκαιρία να κερδίσει το Galaxy A5 (2016). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προσέλκυσε το Samsung Gear VR, καθώς η εικονική πραγματικότητα μπορεί να αποτελέσει ένα νέο χρήσιμο εργαλείο στον χώρο του design και της αρχιτεκτονικής. Όλοι όσοι βρέθηκαν στη χθεσινή ημερίδα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Gear VR και να απολαύσουν 360° videos με θέμα κτίρια και τοπία.

Η ημερίδα ΕΣΩ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Πλήθος συμμετεχόντων παρακολούθησε την ημερίδα, η οποία συγκέντρωσε σημαντικούς ομιλητές, ανάμεσα τους οι Block 722 Architects, ο Διονύσης Σοτοβίκης (Workshop Dionisis Sotovikis), ο Kirios Kriton, ο Κοσμάς και ο Φάνης Απατάγγελος (Kommigraphics) και η Κατερίνα Κοτζιά (K&K Architects), καθώς και ο Κυριάκος Χατζηπαρασκευάς από το γραφείο Heatherwick Architects.

ΕΣΩ 2016

ΕΣΩ 2016

ΕΣΩ 2016

(Visited 198 times, 1 visits today)

Γραφτείτε στο newsletter μας: