Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης βραβεύει τις πιο υπεύθυνες ελληνικές εταιρείες σύμφωνα µε τον CR Index

Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης βραβεύει τις πιο υπεύθυνες ελληνικές εταιρείες σύμφωνα µε τον CR Index

Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute) βραβεύει, για 9η συνεχή χρονιά, τις πιο υπεύθυνες ελληνικές εταιρείες, κοινωνικά και περιβαλλοντικά, για το 2016, σύμφωνα µε τον Εθνικό ∆είκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index, ενώ για τρίτη χρονιά δίνει και τη διάκριση CRI Pass.

Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 και ώρα 7:00μμ, κατά τη διάρκεια επίσημης εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Radisson Blu Park Hotel θα παρουσιαστούν οι εταιρείες που διακρίθηκαν, για την ανάληψη πρωτοβουλιών και υλοποίηση δράσεων σε όλο το φάσμα της Εταιρικής Ευθύνης.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν περισσότεροι από 150 εκπρόσωποι από την ελληνική και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα, εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων, καθώς και εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Χορηγοί επικοινωνίας της τελετής βράβευσης CR INDEX 2016-2017 είναι η εφημερίδα «ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ» και το Capital.gr, ο Εκδοτικός Οργανισμός Direction και ο όμιλος ICAP Group. Μέγας χορηγός της εκδήλωσης είναι ο Όμιλος ΟΤΕ και Χορηγός η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., ενώ την εκδήλωση υποστηρίζουν το PRC Group/The Management House, το Κέντρο Αειφορίας (CSE) και η Palladian.

Δείτε εδώ τον πίνακα συγκριτικών αποτελεσμάτων  με τις εταιρίες που έχουν συμμετάσχει  από το 2011 έως το 2015 στην αξιολόγηση CR INDEX.

(Visited 78 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: