Η Landis+Gyr συνεχίζει τη μεταφορά παραγωγής από τα ευρωπαϊκά εργοστάσια στο εργοστάσιό της στον Ισθμό Κορίνθου

Η Landis+Gyr συνεχίζει τη μεταφορά παραγωγής από τα ευρωπαϊκά εργοστάσια στο εργοστάσιό της στον Ισθμό Κορίνθου

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της μεταφοράς των γραμμών παραγωγής ηλεκτρονικών μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας από την Ελβετία στην Κόρινθο, η Landis+Gyr μεταφέρει τώρα και τις γραμμές παραγωγής των ηλεκτρονικών μετρητών “Tarif Bleu” από την Γαλλία στο εργοστάσιο της Landis+Gyr Α.Ε. στον Ισθμό Κορίνθου.

Ήδη έχει εγκατασταθεί μία νέα γραμμή παραγωγής στην Κόρινθο και οι μεταφορές αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2017.

Οι νέοι μετρητές, που θα κατασκευάζονται πλέον στην Κόρινθο, προορίζονται για εξαγωγές στην Γαλλία και σε άλλες γαλλόφωνες αγορές ανά τον κόσμο.

Η νέα αυτή δραστηριότητα της Landis+Gyr A.E. θα προσθέσει περίπου 200.000 ηλεκτρονικούς μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας κατά έτος στο κατασκευαστικό της έργο, συμβάλλοντας στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο του 2016 ολοκληρώθηκε η μεταφορά στην Κόρινθο του εργοστασίου  παραγωγής ηλεκτρονικών μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές από  την έδρα της εταιρείας στο Zug της Ελβετίας, ενισχύοντας σημαντικά το παραγωγικό δυναμικό και τον εξαγωγικό χαρακτήρα της Landis+Gyr Α.Ε..

(Visited 1.116 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: