Νέα μοντέλα και χαρακτηριστικά για τους OpenAir κινητήρες διαφραγμάτων αέρα της Siemens

Νέα μοντέλα και χαρακτηριστικά για τους OpenAir κινητήρες διαφραγμάτων αέρα της Siemens

Η Διεύθυνση Τεχνολογίας Κτηρίων της Siemens έχει προσθέσει νέα μοντέλα και χαρακτηριστικά στη σειρά των OpenAir κινητήρων διαφραγμάτων αέρα. Οι νέοι κινητήρες διαφραγμάτων με δυνατότητα επικοινωνίας για τον αέρα και τη σφαιρική βάνα και ροπές των 5 και 10 Nm επικοινωνούν μέσω του Modbus RTU.

Η σημείο-προς-σημείο καλωδίωση δεν είναι πλέον απαραίτητη, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα κατά την παραγγελία, επιτρέποντας τη γρήγορη ενσωμάτωση στα συστήματα αυτοματισμού κτηρίου. Επιπλέον, αυτό επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση, καθώς και την ολοκληρωμένη διάγνωση και ανάλυση, οι οποίες με τη σειρά τους, υποστηρίζουν την προληπτική συντήρηση και, αν χρειάζεται, τη γρήγορη ανίχνευση σφαλμάτων.

Μια ποικιλία από κλασσικά μοντέλα είναι πλέον εξοπλισμένα με την πατενταρισμένη τεχνολογία κινητήρων χαμηλού θορύβου <30 dB (A). Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν έναν   αριστερό/δεξιό  διακόπτη που επιτρέπει την αλλαγή της κατεύθυνσης της περιστροφής χωρίς επιπλέον αλλαγή για  καλωδίωση, καθώς και την αυτόματη ανίχνευση στάσεων, η οποία οδηγεί σε υψηλότερη ενεργειακή απόδοση και χαμηλότερο κόστος λειτουργίας. Επιπροσθέτως, οι συσκευές με παροχή ρεύματος AC / DC και υψηλή μεταβλητότητα είναι επίσης διαθέσιμες, γεγονός που τις καθιστά κατάλληλες για οποιαδήποτε εφαρμογή χαμηλής τάσης.

Οι state-of-the-art OpenAir κινητήρες διαφραγμάτων είναι γρήγοροι και εύκολοι στην εγκατάσταση χάρη σε ένα βιδωτό άξονα που χρησιμοποιεί έναν αυτοπεριστρεφόμενο προσαρμογέα και προσφέρει εντυπωσιακή αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής στο προϊόν, σχεδόν πέντε εκατομμύρια μερικούς κύκλους. Όπως όλες οι συσκευές του OpenAir οικοσυστήματος, οι νέοι κινητήρες διαφραγμάτων αέρα έχουν ένα τυπωμένο κωδικό με μήτρα δεδομένων που επιτρέπει την άμεση ηλεκτρονική πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με το προϊόν (δελτία πληροφοριών, οδηγίες εγκατάστασης κ.λπ.).

Νέα μοντέλα και χαρακτηριστικά για τους OpenAir κινητήρες διαφραγμάτων αέρα της Siemens

(Visited 181 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: