Η Samsung Electronics στη Διεθνή Έκθεση MCE – Mostra Convegno Expocomfort 2016

Η Samsung Electronics στη Διεθνή Έκθεση MCE – Mostra Convegno Expocomfort 2016

Τα νέα προϊόντα θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού (HVAC) για την Ευρωπαϊκή αγορά, παρουσίασε η Samsung Electronics κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης MCE (Mostra Convegno Expocomfort) 2016.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την κυκλική κασέτα 360, το νέο πρωτοπόρο προϊόν κλιματισμού, την επαγγελματική αντλία θερμότητας αέρος νερού DVM Chiller, την επόμενης γενιάς μονάδα DVM S 30HP και τη νέα ισχυρή μονάδα μεταβλητής ροής ψυκτικού μέσου (VRF)DVM S Eco 14HP. Οι παραπάνω καινοτομίες έρχονται να μεταμορφώσουν την αγορά των προϊόντων θέρμανσης και κλιματισμού, καθώς διατίθενται σε μεγαλύτερη ισχύ, αυξημένη ενεργειακή απόδοση, μεγαλύτερη ταχύτητα ψύξης και μείωση του απαιτούμενου χώρου εγκατάστασης.

«Με την παρουσίαση αυτών των νέων τεχνολογιών στην αγορά του κλιματισμού, είμαστε σίγουροι ότι καλύπτουμε τόσο τις ανάγκες των Ευρωπαίων πελατών όσο και τις απαιτήσεις της αγοράς, καθώς και τους νέους κανονισμούς της ΕΕ», δήλωσε ο BK Yoon, Πρόεδρος και CEO του τμήματος Consumer Electronics Business της Samsung Electronics.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν το νέο εύρος προϊόντων κλιματισμού στο περίπτερο της Samsung στην Έκθεση σε τέσσερις διαφορετικούς χώρους: λιανική, ξενοδοχείο, οικία και γραφείο. Επίσης είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία της πλέον πρόσφατης IoT τεχνολογίας στην ενότητα του Έξυπνου Σπιτιού, η οποία αναδεικνύει περαιτέρω την ψηφιακή καινοτομία της Samsung.

Η Samsung διακρίθηκε για τέσσερις πρωτοβουλίες που αποτελούν μέρος της ενέργειας της MCE “Efficiency & Innovation Path 2016”, η οποία αναγνωρίζει τις προσπάθειες των εταιρειών στους τομείς της έρευνας, καινοτομίας και αποδοτικής χρήσης της ενέργειας. Η πρωτοβουλία “Efficiency & Innovation Path (Percorso Efficienza & Innovazione)” από την MCE σε συνεργασία με την Πολυτεχνική Σχολή του Μιλάνου, έχει ως στόχο να βοηθήσει τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τα πιο αποτελεσματικά και καινοτόμα προϊόντα στην αγορά.

Δύο από τα τέσσερα προϊόντα κλιματισμού της Samsung έχουν αναγνωριστεί από την πρωτοβουλία “Beyond Class A” της MCE για την προϊοντική υπεροχή τους. Συγκεκριμένα πρόκειται για:

  • Efficiency & Innovation Path (Απόδοση και Καινοτομία): Η κασέτα 360 και το προϊόν Samsung DVM Chiller
  • Efficiency & Innovation Path, Beyond Class A: Τα προϊόντα Samsung DVM S 30HP & Samsung 8-pole Inverter (UG9AJ3090FER)

Η Samsung Electronics στη Διεθνή Έκθεση MCE – Mostra Convegno Expocomfort 2016

 

 

Ο σχεδιασμός της νέας κυκλικής κασέτας 360 της Samsung

Ο καινοτόμος σχεδιασμός της κασέτας 360 μεταμορφώνει τη ροή του αέρα. Ο επαναστατικός ανεμιστήρας εντός της κασέτας 360 καθοδηγεί τον αέρα, ώστε να σχηματίσει μία απόλυτα οριζόντια ροή, δημιουργώντας στρώματα ψυχρού αέρα. Το κυκλικό κύμα αέρα ελέγχει σταθερά τη θερμοκρασία του δωματίου, διαχέοντας ομοιόμορφα τον κλιματιζόμενο αέρα σε όλες τις κατευθύνσεις. Η ρύθμιση της δέσμης του αέρα επιτυγχάνεται, χωρίς τη χρήση πτερυγίων, εξασφαλίζοντας γρήγορη και άνετη ψύξη στο χώρο με χρήση του 100% του όγκου του αέρα σε σύγκριση με τις κλασικές κασέτες τεσσάρων κατευθύνσεων, οι οποίες μπορούν να χάσουν το 25% του όγκου του αέρα. Ως αποτέλεσμα η ταχύτητα ψύξης έχει αυξηθεί κατά 34%.

Η κασέτα 360 διακρίνεται για την απόδοση και τον σχεδιασμό της, που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε τύπο και μοτίβο οροφής. Η μονάδα διαθέτει ένα στυλάτο πάνελ και μία έξυπνη οθόνη, που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν τη ροή του αέρα ανάλογα με την προτίμησή τους.

Η μονάδα κλιματισμού μπορεί να τοποθετηθεί είτε μέσα στην οροφή είτε να είναι εμφανής, προσφέροντας ευελιξία, ώστε να ταιριάζει με οποιοδήποτε τύπο δωματίου. Επιπλέον μπορεί να προστεθεί το πακέτο “Samsung Virus Doctor kit”, ώστε να εξαλείψει την σκόνη, τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, τα αλλεργιογόνα, τα βακτήρια και τους ιούς.

 

Το επόμενης γενιάς και υψηλής απόδοσης VRF: Το Samsung DVM S 30HP

Η Samsung βελτιώνει τις δυνατότητες αποτελεσματικότητας και απόδοσης των κλιματιστικών με το νέο DVM – το κλιματιστικό Digital Variable Multi. Το DVM S 30HP συνδυάζει τη βελτιωμένη απόδοση, την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία.

Το νέο κλιματιστικό Samsung DVM S 30HP διαθέτει ένα εύρος καινοτόμων λειτουργιών, που ενισχύουν την απόδοση, συμπεριλαμβανομένου του νέου συμπιεστή τύπου Scroll, οδηγούμενο από σύστημα Inverter με τεχνολογία ψεκασμού flash. Επίσης έχει βελτιωθεί και η θέση της βαλβίδας bypass, αυξάνοντας την ικανότητα θέρμανσης κατά 29%.

Η επιπλέον προσθήκη ενός υβριδικού εναλλακτή θερμότητας αυξάνει την περιοχή εναλλαγής θερμότητας και ο βελτιωμένος έλεγχος του ψυκτικού παρέχει ακόμα καλύτερη απόδοση (10%). Επίσης με την έξοδο νέας σχεδίασης σε οβάλ σχήμα, βελτιώνει τη ροή και αυξάνει τον ρυθμό απόρριψης του αέρα κατά 17%.

Επίσης, το κλιματιστικό Samsung DVM S 30HP διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα ανίχνευσης διαρροών. Όταν μία διαρροή εντοπίζεται, το σύστημα αυτόματα ξεκινάει μία διαδικασία κατά την οποία συλλέγεται το ψυκτικό και κλείνουν όλες οι βαλβίδες, ώστε να το απομονώσουν μέσα στη μονάδα.

 

Το DVM S Eco 14HP: Η νέα μονάδα μεταβλητής ροής ψυκτικού μέσου VRF της Samsung

Το DVM S Eco 14HP είναι η νέα μονάδα μεταβλητής ροής ψυκτικού μέσου και αποτελεί μία ιδανική λύση για διαμερίσματα και για κτίρια γραφείων.

Η αυξημένη ισχύς του Samsung DVM S Eco 14HP διασφαλίζει ότι καλύπτει την αυξανόμενη ανάγκη για μία ειδική εξωτερική μονάδα, μειώνοντας έτσι το κόστος εγκατάστασης συγκριτικά με τα συμβατικά μηχανήματα.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός του DVM S Eco 14HP διαθέτει έναν ισχυρό συμπιεστή τύπου Scroll, οδηγούμενο από σύστημα Inverter και διαθέτει εναλλάκτη θερμότητας με κυματοειδές πτερύγιο, το οποίο βελτιώνει την απόδοση της θέρμανσης κατά 20% και αυξάνει τη ροή του αέρα κατά 10% σε σύγκριση με τις συμβατικές μονάδες VRF.

Η αυξημένη ισχύς του DVM S Eco (max. 14HP) επιτρέπει σε μία ενιαία εξωτερική μονάδα να διαχειριστεί τον κλιματισμό ενός διαμερίσματος ή ενός γραφείου, αντί για τη χρήση πολλαπλών μονάδων. Όλες οι περιοχές ενός κτιρίου μπορούν να καλυφθούν, καθώς η νέα μονάδα παρέχει επιπλέον τη δυνατότητα για εκτεταμένο μήκος σωληνώσεων μέχρι 160 μέτρα και ύψος εγκατάστασης έως και 50 μέτρα. Το πλάτος του νέου DVM S Eco 14HP είναι λιγότερο από 1 μέτρο (940mm), μεγιστοποιώντας την απόδοση, και παράλληλα μειώνοντας τον απαιτούμενο χώρο εγκατάστασης. Επίσης, η δυνατότητα εξόδου των σωληνώσεων σε τέσσερις κατευθύνσεις επιτρέπουν την εύκολη εγκατάσταση.

 

Η καινοτόμος και ενεργειακά αποδοτική αντλία θερμότητας αέρος νερού της Samsung, DVM Chiller

Το νέο DVM Chiller είναι ένα ισχυρό σύστημα, το οποίο συνδυάζει έναν αερόψυκτο ψύκτη με τη μονάδα μεταβλητής ροής ψυκτικού μέσου (VRF). Ανταποκρινόμενη η εταιρεία στην αυξανόμενη απαίτηση για ψύκτες νερού και ακολουθώντας την επιβολή αυστηρότερων κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τα επίπεδα F-gas, η Samsung έχει δημιουργήσει έναν αερόψυκτο ψύκτη, που προσφέρει καλύτερη ενεργειακή απόδοση και ευκολία στη χρήση σε ένα καινοτόμο compact σχεδιασμό.

Μειώνοντας τα επίπεδα του συστήματος του ψυκτικού μέσου σημαντικά παραπάνω από ότι σε ένα κλασικό ψύκτη, το Samsung DVM Chiller όχι μόνο είναι σύμφωνο με τις τωρινές ποσοστώσεις του ψυκτικού, αλλά καλύπτει και την περαιτέρω επερχόμενη μείωση των επιπέδων (35% το 2018).

Στο επαναστατικό DVM Chiller, η Samsung έχει ενσωματώσει τον συμπιεστή παγκόσμιας κλάσης BLDC τύπου Scroll οδηγούμενο από σύστημα Inverter με τεχνολογία Flash Injection, εξασφαλίζοντας παραπάνω από το 75% της θέρμανσης στους 20°C θερμοκρασία περιβάλλοντος και ακόμα καλύτερη ενεργειακή απόδοση. Το Chiller επιτρέπει στους χρήστες να μειώσουν τα ετήσια κόστη λειτουργίας από 36% έως και 50% σε σύγκριση με τις αντίστοιχες συμβατικές μονάδες.

Επίσης, το Samsung DVM Chiller παρέχει ισχυρή απόδοση στην θέρμανση, ενώ παρέχει ψυχρό νερό μέσω αποθήκευσης με πάγο και με ενσωματωμένους αισθητήρες πίεσης και θερμοκρασίας, που διασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία της συσκευής.

 

Το κλιματιστικό Samsung με συμπιεστή 8-pole

Η νέα σειρά κλιματιστικών της Samsung έχει κατασκευαστεί, έτσι ώστε να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και να παρέχει εξαιρετική άνεση σε λειτουργία ψύξης και θέρμανσης. Εξοπλισμένη με προηγμένη τεχνολογία 8-pole και με τον πρώτο παγκοσμίως ψηφιακό συμπιεστή Inverter, η νέα σειρά κλιματιστικών της Samsung εξασφαλίζει πιο γρήγορη απόδοση ψύξης έως και 43%, χρησιμοποιώντας παράλληλα έως και 68%* λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με τα κλασικά κλιματιστικά.

 

*Βάσει εσωτερικών ελέγχων της Samsung

(Visited 67 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: