Save the Date | Coating Forum 2025

Save the Date | Coating Forum 2025

Coating Forum 2025

Από το Institute of Coating Technologies (IoCT)

 18 Φεβρουαρίου 2025

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ποιες είναι οι τάσεις στη βιομηχανία χρωμάτων τα τελευταία χρόνια; Τελικά ο κλάδος επιδεικνύει προσαρμοστικότητα στις ραγδαίες μεταβολές; Τι ρόλο παίζει η κλιματική αλλαγή και η τεχνητή νοημοσύνη στο σύνολο της αλυσίδας παραγωγής; Ποια είναι τα επόμενα μοντέλα καινοτομίας που θα επικρατήσουν;  Τι ρόλο παίζουν πλέον τα ανακυκλώσιμα υλικά και η κυκλική οικονομία στον κατασκευαστικό τομέα;

Το Coating Forum 2025 θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2025 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα) υπό τη διοργάνωση του Institute of Coating Technologies (IoCT), και θα αναλύσει όλα τα παραπάνω θέματα και πολλά άλλα σχετικά ζητήματα. Αναμφίβολα, πρόκειται για την πιο σημαντική εκδήλωση στη βιομηχανία των χρωμάτων και οικοδομικών υλικών στην Ελλάδα.

Τίτλος του συνεδρίου & οφέλη για τους συμμετέχοντες

To Coating Forum 2025 είναι σημείο συνάντησης για όλες τις εταιρίες του χώρου, για τα στελέχη τους και για όλους τους ειδικούς του κλάδου. Με τίτλο “Construction Next”, το συνέδριο εστιάζει στις επερχόμενες τάσεις στα επιχρίσματα, στο μέλλον των χρωμάτων και των δομικών υλικών, ένα μέλλον που υπόσχεται καινοτομίες, εξελίξεις, τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα και τεχνικές σε μια ταχεία αναπτυσσόμενη αγορά.

Η θεματολογία του συνεδρίου

  • Ανασκόπηση της αγοράς και τάσεις της βιομηχανίας
  • Δυνατότητες και προκλήσεις στην αλυσίδα εφοδιασμού
  • Ευαισθητοποίηση, εκπαίδευση, απαιτήσεις πιστοποίησης και παρεμβάσεις πολιτικής για την προώθηση της αειφορίας στις κατασκευές
  • Μοντέλα καινοτομίας για την προώθηση της αειφορίας και της ενεργειακής αποδοτικότητας στην βιομηχανία των επιχρισμάτων και τις κατασκευές
  • Καινοτόμα υλικά και τεχνολογίες στον τομέα των χρωμάτων
  • Λειτουργικά επιχρίσματα, έξυπνες επιφάνειες και επιστρώσεις
  • Ανακυκλώσιμα υλικά και κυκλική οικονομία στον κατασκευαστικό τομέα
  • Ψηφιακά δίδυμα, έξυπνες τεχνολογίες και τεχνητή νοημοσύνη για τις κατασκευές
  • Επίδραση των κλιματικών αλλαγών στις προδιαγραφές των χρωμάτων και των δομικών υλικών
  • Εξατομίκευση και προσαρμογή χρωμάτων στις ανάγκες του σύγχρονου χρήστη

Σε ποιους απευθύνεται το συνέδριο

Το Coating Forum 2025 απευθύνεται σε μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους, εταιρείες μηχανικών, συμβούλων και επενδύσεων, εταιρείες παραγωγής οικοδομικών υλικών και χρωμάτων, προμηθευτές και διανομείς πρώτων υλών και προμηθευτές εξοπλισμού για τη χημική βιομηχανία. Παράλληλα, στο ειδικό κοινό του συνεδρίου συμπεριλαμβάνονται και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και εναρμόνισης με το ρυθμιστικό πλαίσιο, ειδικοί αδειοδοτήσεων, φορείς πιστοποίησης, σύμβουλοι επιχειρήσεων, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί και ερευνητικά εργαστήρια, αποκλειστικά από την βιομηχανία των χρωμάτων και των οικοδομικών υλικών.

Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του συνεδρίου το 2023, το Coating Forum αποτελεί πλέον θεσμό στην βιομηχανία των χρωμάτων και οικοδομικών υλικών και έρχεται δυναμικά το 2025!

Μάθετε περισσότερα για το Coating Forum 2025: https://coatingforum.gr/

Δηλώστε συμμετοχή στο Coating Forum 2025: https://www.eventora.com/en/Events/coating-forum-2025

Επίσημη Ιστοσελίδα IoCT:

https://coatinginstitute.org/

Social Media IoCT:

https://www.facebook.com/IoCT.org/

https://www.linkedin.com/company/institute-of-coating-technologies/

https://www.instagram.com/i.o.c.t/

 

Σχετικά με το Institute of Coating Technologies (IoCT)

Τo Institute of Coating Technologies (IoCT) αποτελεί μία καινοτόμα πρωτοβουλία Ελλήνων ακαδημαϊκών και ανώτατων στελεχών, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των χρωμάτων. Η ανάγκη εκπαίδευσης, αναβάθμισης και έρευνας στον τομέα αυτό αποτελεί κινητήριο μοχλό του Ινστιτούτου.

Μέσα από τη συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία σε κάθε τομέα των χρωμάτων, από τη χρήση των πρώτων υλών έως την εφαρμογή και την επιθεώρηση, το Ινστιτούτο αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε απαίτηση. Ως εκ τούτων, μία από τις βασικότερες δράσεις είναι η κατάρτιση των επαγγελματιών, με άμεση ή έμμεση σχέση με το συγκεκριμένο κλάδο καθώς στοχεύει να λειτουργεί ως αρωγός σε κάθε επαγγελματική και εξειδικευμένη εφαρμογή χρώματος. Επιπλέον, η συνεργασία με καταξιωμένους επιστημονικούς φορείς στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο οδηγεί χρόνο με το χρόνο σε διεύρυνση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

 

 

Επικοινωνία για το IoCT / Γραφείο τύπου συνεδρίου:

Δεβόρρα Αλεξανδρή
Senior PR Account Manager | SHAPE B2Β Media & Events
d.alexandri@shape.com.gr
T. (+30) 210 2796459 (int. 106), Κιν. (+30) 6936107513
www.shape.com.gr

(Visited 77 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: