Η GEBT ανοίγει τις πύλες της στις 9 Ιουνίου με συμμετοχή από 220 κορυφαίες μάρκες

Η GEBT ανοίγει τις πύλες της στις 9 Ιουνίου με συμμετοχή από 220 κορυφαίες μάρκες

Η 2018 Guangzhou Electrical Building Technology θα πραγματοποιηθεί στο Guangzhou της Κίνας, από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ηλεκτρολογία, τα ευφυή κτίρια και τα έξυπνα σπίτια. Μαζί με την Guangzhou Public Security Technology Fair και τη Διεθνή Έκθεση Φωτισμού Guangzhou, θα φιλοξενήσουν περισσότερες από 220 γνωστές εταιρείες σε έκταση 210.000 τ.μ.

“Η έκθεση ηλεκτρικών κτιρίων της Guangzhou αναπτύχθηκε με τη βιομηχανία προσφέροντας παράλληλα ασύγκριτες επιχειρηματικές ευκαιρίες στον κλάδο. Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη και προσβλέπουμε στην ανάπτυξη μιας πλατφόρμας που θα βοηθήσει τη βιομηχανία να αναπτυχθεί και να ευημερήσει» δήλωσε η αναπληρωτής γενική διευθυντής της Messe Frankfurt (Shanghai) Co Ltd, Lucia Wong.

Το “13ο πενταετές πρόγραμμα” που εκδίδεται από την κινεζική κυβέρνηση στοχεύει στην προώθηση των οικιακών τομέων υψηλής τεχνολογίας. Σύμφωνα με αυτό, τα “Internet +”, το Διαδίκτυο, οι πλατφόρμες cloud και τα μεγάλα δεδομένα έχουν πλέον καταστεί σημαντικά στοιχεία σε πολλές βιομηχανίες, αναμορφώνοντας τη χώρα προς μια εποχή έξυπνης τεχνολογίας. Για να διευκολυνθεί η ζήτηση τέτοιων αυξανόμενων αναγκών προμήθειας, η Guangzhou Electrical Building Technology (GEBT) έχει συγκεντρώσει μια ολοκληρωμένη γκάμα εκθεμάτων προϊόντων για να αποκαλύψει την τελευταία τεχνολογία και τα επιτεύγματα που έχει να προσφέρει ο τομέας.

Η καινοτομία αποτελεί προϋπόθεση για την ανάπτυξη προϊόντων, ενώ οι εταιρείες και οι κατασκευαστές προϊόντων τους αναζητούν συνεχώς πλατφόρμες για να παρουσιάσουν νέες ιδέες και εφευρέσεις. Η GEBT συγκέντρωσε περισσότερους από 220 αξιόλογους εκθέτες από όλο τον κόσμο. Ορισμένα βασικά εμπορικά σήματα στην έκθεση περιλαμβάνουν: Taichuan, Z-Argus, Intellifusion, HDL, KNX, Zigbee, Eastsoft, AIBIC, Fantem, Mantun, Menred, Nedfon, Simpusun, Tender, Jinfu, Yihuiyun, Yodar, Interfuhler, TCI GmbH, ZK-Link, Νότια Τεχνολογία, Holishi και Tuya.

Την ίδια στιγμή, η ταυτόχρονη έκθεση της Guangzhou Public Security Technology (GPST) θα καλωσορίσει και εκθέτες όπως οι Huawei, Hikvision, Dahua, Anjubao, PCI και SenseTime.

Ένα ευρύ πρόγραμμα διασκέψεων ενθαρρύνει τον περαιτέρω διάλογο στην τεχνολογία των κτιρίων και στον έξυπνο οικιακό τομέα.

Εκτός από μια συναρπαστική γκάμα εκθεμάτων προϊόντων, η GEBT διοργανώνει πρόγραμμα συνεδρίων για τη διευκόλυνση των τεχνικών συζητήσεων υψηλού επιπέδου σε διάφορα θέματα που σχετίζονται με τη βιομηχανία. Εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο έχουν συγκεντρωθεί για να δώσουν μια σειρά από συνομιλίες και να εμπνεύσουν νέες ιδέες σκέψης και επιχειρηματικότητας.

Συνολικά 10 παρουσιάσεις θα παραδοθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Μερικά από τα βασικά θέματα περιλαμβάνουν:

9 Ιουνίου

 • Παρουσίαση: 2018 Smart Society and Intelligent Building Innovation Development Forum
  Διοργανωτής: Engineering Intelligent Design Branch of China Exploration and Design Association
 • Παρουσίαση: China Smart Home Industry Alliance Forum 2018 – Smart Home Scenarios Fulfillment and Service Innovation
  Διοργανωτής: China Smart Home Industry Alliance (CSHIA)

10 Ιουνίου

 • Παρουσίαση: Intelligent and Green Hotel Development Summit 2018
  Διοργανωτής: Greater China Hotel Engineer Association
 • Παρουσίαση: Wireless, Boundaryless – Zigbee Enable Smart
  Διοργανωτής: Zigbee Alliance

11 Ιουνίου

 • Παρουσίαση: Z-Wave, Build a Smart Home Ecosystem
  Διοργανωτής: Z-Wave International Certification Centre (China), IDG, Guangdong Internet of Things and Internet & Industry Alliance
 • Παρουσίαση: Smart Home + AI Application Summit 2018
  Διοργάνωση: QJ.Smartech

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με θέματα, χρονοδιαγράμματα και χώρους συναντήσεων, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης.

(Visited 83 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: