Θεμέλιος εκθεσιακός λίθος για την Κυκλική Οικονομία η FORWARD GREEN EXPO!

Θεμέλιος εκθεσιακός λίθος για την Κυκλική Οικονομία η FORWARD GREEN EXPO!

Σε «καταπράσινα» εκθεσιακά περίπτερα ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη πρώτη του εκθεσιακού και συνεδριακού γεγονότος της HELEXPO για την Κυκλική Οικονομία, Forward Green, η οποία πραγματοποιήθηκε 8 -10 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Το έντονο ενδιαφέρον της σύγχρονης πραγματικότητας για τη βιώσιμη ανάπτυξη, το πράσινο περιβάλλον και την αξιοποίηση των σύγχρονων μορφών ενέργειας στο χώρο της βιομηχανίας, της εμπορίας και των υπηρεσιών, φάνηκε από τη δυναμική συμμετοχή στην FG Expo, κορυφαίων εταιριών και στρατηγικής σημασίας φορέων, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Η έκθεση φιλοξένησε συνολικά 138 εκθέτες, 107 άμεσους από Ελλάδα, Γερμανία, Βουλγαρία και Ελβετία και 31 έμμεσους από Βουλγαρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ιρλανδία Ιταλία, Κίνα, Πορτογαλία και Φινλανδία. Παράλληλα, υποδέχτηκε Έλληνες και ξένους εμπορικούς επισκέπτες από Βουλγαρία, Γερμανία, Νότια Κορέα, Ρουμανία, Κύπρο, Πορτογαλία και Πολωνία.

Με μια πλειάδα εκδηλώσεων, συνδιοργανώσεων και δράσεων, η Forward Green, έθεσε τα θεμέλια μιας πολλά υποσχόμενης διοργάνωσης που στόχο έχει να συμβάλλει στην εφαρμογή μιας νέας επιχειρηματικής αντίληψης για τη χώρα, βασισμένη στην πράσινη ανάπτυξη, την αξιοποίηση των φυσικών πόρων και εν γένει, τις πολιτικές και τις πρακτικές που εμπεριέχουν οι αρχές της κυκλικής οικονομίας,

(Visited 134 times, 1 visits today)

Γραφτείτε στο newsletter μας: