6ος Διαγωνισμός Energy Athens

6ος Διαγωνισμός Energy Athens

Για 6η συνεχή χρονιά το European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum Museum for Architecture and Design προκηρύσσει διαγωνισμό τέχνης (ζωγραφικής, σχεδίου, καρικατούρας, βίντεο, γλυπτικής, χαρακτικής, γραφικών, φωτογραφίας κ.α).

Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο. Οι καλλιτέχνες που θα επιλεγούν από την επιτροπή, θα παρουσιάσουν τα έργα τους στην έκθεση  ENERGY ATHENS που θεσμοθετήθηκε τα τελευταία χρόνια παρουσιάζοντας με μεγάλη επιτυχία  καλλιτέχνες από  ένα ευρύ φάσμα δημιουργίας, με καλλιτεχνική πολυφωνία, με διαφορετική τεχνοτροπία και προβάλλοντας νέες τάσεις στο σύγχρονο εικαστικό γίγνεσθαι.

Εδώ και πέντε χρόνια, European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies διοργανώνει την ετήσια αυτή έκθεση την οποία μπορεί να επισκεφτεί ο καθένας καθώς η είσοδος είναι δωρεάν. Η έκθεση γίνεται από το Δεκέμβρη έως το Γενάρη στον εκθεσιακό χώρο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Contemporary Space Athens στη Μητροπόλεως 74, στην Πλάκα και αποσκοπεί στην επικοινωνία των τεχνών και των καλλιτεχνών, στην επιρροή στη γενική αισθητική καλλιέργεια της κοινωνίας και ως εκ τούτου στην ανάπτυξη στο σύνολο της μιας γενικής ανάτασης του πνεύματος.

Για την έκθεση θα εκδοθεί κατάλογος με τα έργα και τα βιογραφικά των καλλιτεχνών. Το κόστος συμμετοχής είναι 50 Ευρώ.

Τα έργα (μέχρι 3) τα οποία θα πρέπει να είναι 300 dpi με μέγεθος μέχρι και 5MB καθώς και βιογραφικό (artist statement)  και φωτογραφία θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2015, είτε στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κέντρου (Μητροπόλεως 74, 10563, Πλάκα) είτε μέσω email.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε στο +30 210 3428511 και στο email: ira@europeanarch.eu .

(Visited 92 times, 1 visits today)

Διαφήμιση

Γραφτείτε στο newsletter μας: